Logo az.boatexistence.com

Təcrübəli qoşqular harada qurulur?

Mündəricat:

Təcrübəli qoşqular harada qurulur?
Təcrübəli qoşqular harada qurulur?

Video: Təcrübəli qoşqular harada qurulur?

Video: Təcrübəli qoşqular harada qurulur?
Video: ABŞ-da Kamyon Sürücüsü və 10.000 $ -dan çox qazan. Ən ətraflı bələdçi 2024, Bilər
Anonim

Elkhart, Ind.-dəki korporativ qərargahımızla biz 40 ildən artıqdır ki, qapalı qoşqular istehsal edirik. İndiana, Pensilvaniya, Texas və Yuta-də dörd zavodumuz var.

Haulmarkı kim istehsal edir?

Ölkə boyu altı yerdə istehsalat zavodu olan Haulmark Şimali Amerikanın aparıcı treyler şirkəti olan Universal Trailer Corporation-nin bir hissəsidir.

Haulmark qoşqularını kim alıb?

(UTC) bu gün Haulmark, Wells Cargo və UltraLav treyler markalarından ibarət Yük Qrupu Şöbəsini (UTCCG) American Cargo Group, Inc. şirkətinə satdığını elan etdi.açıqlanmayan bir məbləğ üçün Lexington, NC-də baş ofisi olan Kaufman Trailers təşkilatına məxsus olan yeni İndiana korporasiyası.

Haulmark treyleri hələ də işləyir?

Universal Trailer Corp. … Universal Trailer Corp. öz portfelində Haulmark Motorcoach, Exiss, Featherlite və Sooner alüminium qoşqular daxil olmaqla, digər UTC markalarınasahib olmağa davam edəcək.

Pace American qoşquları harada qurulub?

İlk Pace American Trailer Bristol istehsal müəssisəsində sıradan çıxdıqdan sonra Pace İndiana, Arizona, Yuta, Pensilvaniya və Texasda beş regional zavoda qədər böyüdü. 2011-ci ilin noyabrında Look Trailers Pace American brendini aldı və Pace-in İndiana obyektini aldı.

Tövsiyə:

Həftə üçün ən yaxşı Rəylər