Logo az.boatexistence.com

Ayaqqabılar sıx olmalıdır?

Mündəricat:

Ayaqqabılar sıx olmalıdır?
Ayaqqabılar sıx olmalıdır?

Video: Ayaqqabılar sıx olmalıdır?

Video: Ayaqqabılar sıx olmalıdır?
Video: Safety shoe quality testing 0213+0213YW-1.#safetyshoes #workshoes #shoes#workboots 2024, Bilər
Anonim

Zarrın udulması və daha yaxşı səs keyfiyyəti üçün kran ayaqqabılarınızdan rahat uyğunluq seçməlisiniz. Ayaqqabı ayağınıza sərbəst asılmamalıdır, əksinə toxunma zamanı dəqiqliyi təmin etmək üçün dartılmış (lakin rahat) hiss etməlidir.

Kran ayaqqabılarında ölçü böyütməlisiniz?

Tap ayaqqabılarında əlavə yer və ya ayaq barmağında çox böyüyən yer olmamalıdır. Kran ayaqqabılarının düzgün ölçüdə olması vacibdir, çünki ayaq barmaqları barmaq plitəsinin üstündədir. … Toqquşma hərəkəti ilə çox böyük olan ayaqqabılar sürüşmə təhlükəsi ola bilər.

Kran ayaqqabılarını uzada bilərsiniz?

Tap ayaqqabıları adətən bir az eni üzrə uzanacaq, lakin uzununa deyil, ona görə də taxılan zaman onların uzunluqda rahat olduğundan əmin olun.

Kran ayaqqabılarımın kranlarını boş altmalıyam?

Kran ayaqqabılarına gəldikdə başqa bir köhnə sual daha yaxşı səs əldə etmək üçün vintləri açıb-boş altmamaqdır. … Əgər vintləriniz həqiqətən sıxdırsa, onları ən kiçik bir az gevşetin. Amma sonra ayaqqabılara yaxşı məşq verin ki, onlar ayağınıza yapışsın və siz yolda olacaqsınız.

Corablı kran ayaqqabısı geyinirsiniz?

Rəqqaslarımıza tövsiyə edirik ki, kran ayaqqabılarının ömrünü uzatmaq üçün corab və ya tayt geyinsinlər, çünki daxili ayaqqabılar da əlavə rol oynayır. yastıqlamaq və ayaqlarınızı mümkün qabarcıqlardan qorumaq üçün təbəqə.

Tövsiyə: