Logo az.boatexistence.com

Eleutheran macəraçıları Baham adalarına nə vaxt gəldilər?

Mündəricat:

Eleutheran macəraçıları Baham adalarına nə vaxt gəldilər?
Eleutheran macəraçıları Baham adalarına nə vaxt gəldilər?

Video: Eleutheran macəraçıları Baham adalarına nə vaxt gəldilər?

Video: Eleutheran macəraçıları Baham adalarına nə vaxt gəldilər?
Video: A week Spent In The Bahamas | Eleuthera, Bahamas Travel Vlog 2024, Bilər
Anonim

1649İlk məskunlaşma "Eleutheran macəraçıları" kimi tanınan İngilis puritanlar dini azadlıq axtarışında 1649-cu ildə buraya gəldilər. Əvəzində ərzaq qıtlığı tapdılar. Kapitan Uilyam Seyl kömək üçün Amerika koloniyalarına üzdü və Massaçusets Körfəz Koloniyasından ləvazimat aldı.

Eleutheran macəraçıları Eleuthera adasına hansı ildə gəldilər?

Eleutheran macəraçıları 1640-cı illərin sonlarında The Eleutheran Adventurers bir qrup İngilis Puritanlar və dini Müstəqillər idi.

Eleutheran macəraçıları nə üçün Baham adalarına köç etdilər?

Kapitan Uilyam Sayles və Eleutheran macəraçıları kimi tanınan bir qrup puritan din azadlığı axtarışında Bermud adalarından yola düşdülər. … Puritanlar kimi, dinc Lukaya hinduları da yaşamaq üçün daha dinc yer axtarmaq üçün Baham adalarına gəlmişdilər.

Eleutheran macəraçıları Eleuthera-da necə pul qazandılar?

Həyat o qədər sərt idi ki, ilk köçkünlərdən bəziləri, o cümlədən Seylin özü Bermudaya qayıtdı və ya Şimali Amerika koloniyalarına getdi. Qalanlar balıqçılıq və əkinçiliklə çətinliklə dolanırdılar. Bir az pul da ağacdan, kəhrəbadan və arabir dağıntıdan hazırlanmışdı

Sadiqlər Baham adalarında harada məskunlaşdılar?

Sadiqlər və Baham adaları

Nyu-Yorkdan olanlar əsasən Abako Adaları/Harbour Island bölgəsində məskunlaşmağı seçdilər, Floridadan olanlar isə (bir çoxu Karolinalar və Corciya) digər adaların əksəriyyətində məskunlaşdı. Yeni ABŞ-da anarxiyanı daddıqdan sonra daha on altı yüz nəfər onların ardınca getdi.

Tövsiyə: